UKR
Вибрати розділ
Київ
Оголошення неактивне — знайдіть схожі оголошення в розділі Плити фальшпола.

Регульована опора (133-225 мм) (K-A4)

Регульована опора (133-225 мм) (K-A4)
1 / 3
Регульована опора (133-225 мм) (K-A4) - фото 1 Регульована опора (133-225 мм) (K-A4) - фото 2 Регульована опора (133-225 мм) (K-A4) - фото 3
Оновлено: 19 жовтня 2021, 12:37 ID: 11337618
195.30 грн/штука
на Флагма з 8 лютого 2021
Іскра Дмитро Олександрович
менеджер із збуту

Опис

Регульовані опори Karoapp – це ефективне сучасне рішення для швидкого монтажу каркасу та облаштування всіх видів терасових покриттів, пішохідних фонтанів, створення фальшпідлог громадських, офісних просторів і серверних кімнат. Ця система є альтернативним рішенням, яке позбавляє від виробництва бетонної стяжки для вирівнювання підлоги під фінішне покриття і дозволяє компенсувати всі нерівності й ухили поверхні без додаткових витрат.
Фальшпол представляет собой платформу из панелей листового либо плиточного покрытия, которая опирается систему из регулируемых опор. При устройстве такого основания покрытие укладывается с небольшими отступами для моментального оттока воды под покрытие, не образуя луж.
Регулируемые опоры Karoapp идеально подходят для временных и сезонных конструкций, таких как летние площадки ресторанов и бассейнов, сцен и открытых патио. В конце сезона такие конструкции можно разобрать до следующего, а для хранения опор не нужны особые условия хранения.
Дана система дозволяє створити вільний простір (від 18 до 1083 мм) між гідроізоляцією і покриттям для розміщення комунікацій, інженерних мереж і обладнання з можливістю швидкого доступу і проведення маніпуляцій з ними. Елементи опор снащены спеціальними пазами і отворами для кріплення комунікацій над підставою, що виключає можливість пошкодження гідроізоляційного покриття.
Кожна опора Karoapp має стійкість до навантажень понад 900 кг, а ширина основи опори становить 200 мм. Установку опор можна проводити без механічного прикручування, якщо така необхідність є, в нижній частині опори присутні отвори для кріплення. На опори зверху укладаються лаги чи плити, а під впливом власної ваги конструкція стає нерухомою. Для зручності і швидкості монтажу покриттів на опори були розроблені спеціальні фіксатори, з'єднувальні планки, компенсаційні прокладки і коректори кута нахилу.
Использование системы регулируемых опор позволяет в короткие сроки создать покрытие необходимой высоты без изменения высоты фасада строения и не перегружать поверхность для обустройства террас, открытых балконов, площадок и зон отдыха.
Форма и конструкция опор были специально спроектированы для максимального удобства укладки покрытия, в качестве которого можно использовать:
Плиточные материалы из керамогранита, поликарбоната, стекла
Доску из натурального дерева и композитных материалов
Решетки из металла и полимерных материалов
Лаги из металла и дерева для укладки террасной доски

При виробництві регульованих опор Karoapp використовується високоякісний поліпропілен і є безпечним матеріалом. На відміну від металевих опор, поліпропіленові водостійкі, не схильні до корозії і не робить негативного впливу на гідроізоляційні покриття будь-якого виду навіть в процесі тривалої експлуатації. Цей матеріал має високу стійкість до перепадів температур і може експлуатуватися в діапазоні від -35 до +40 С.

Найсвіжіша інформація знаходиться у власника оголошення.

Доставка

  • Нова пошта
  • Самовивіз

Оплата

  • Повна передоплата
    Оплата на карту
  • Післяплата
  • Готівкою
Працює на Флагма з 8 лютого 2021
Іскра Дмитро Олександрович
менеджер із збуту
Популярні виробники категорії: Плити фальшпола
Написати повідомлення
Ціна за запитом ID:
Вибрати розділ
×
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.