UKR
Вибрати розділ
Київ
Оновлено: 12 лютого 2024, 11:12 ID: 1849104
Ціна за запитом
на Флагма з 11 жовтня 2014
Отдел Сбыта
менеджер

Опис

Озокеритю
Озокерит поставляємо по всій Україні та надаємо відповідні супроводжуючі документи.

(від грец. Ozo - пахну, та keros - віск) (гірський віск) - природний вуглеводень з групи нафти, за іншими даними - з групи нафтових бітумів, іноді умовно відношуваний до мінералів, утворюється шляхом часткового осмоления і полімеризації масел нафти. Є сумішшю високомолекулярних твердих насичених вуглеводнів, по вигляду нагадує бджолиний віск.
Озокерит - мінеральний віск. Речовина тверде, без запаху, жирне на дотик, непрозоре, твердіше парафіну, дрібнокристалічне. За кольором може бути від безбарвного (білого) до темно-коричневого.
Озокерит добре змішується з природними маслами та жирами, застосовується в декоративній косметиці, в захисних кремах, для приготування вазеліну. У косметичних композиціях підвищує термостабільність, використовується в якості аплікацій.

Озокерит або гірський віск, є природною гірською породою нафтового походження. Це мінерал з групи нафтових бітумів, нафтового походження, має нафтовий запах і пластичність. Він складається із суміші вуглеводнів парафінового ряду, мінеральних масел, асфальтенів, ряду газоподібних вуглеводнів, біологічно активних речовин. Дія озокериту на організм складається з трьох чинників: температурного, механічного та хімічного. Температурний фактор впливу обумовлений здатністю озокериту передавати тепло в організм з верхніх шарів дуже поволі, не викликаючи опіку шкіри.

Найсвіжіша інформація знаходиться у власника оголошення.

Схожі оголошення

Озокерит медичний
Ціна
144 грн/кг  
опт від 128 грн /кг
На складах ТОВ "Плант Украина" всегда в наличии озокерит медицинский. У нас можно купить озокерит медицинский по доступной цене. Озокерит медицинский имеет сертификат качества. Качество, условия приобретения и цена на озокерит медицинский Вас приятно удивят. Наличие собственных складов и...
+517 оголошень
19 бер
Озокерит
Ціна
Ціна за запитом
Озокерит Озокерит Озокерит
+325 оголошень
21 лют
Озокерит СВО-3-75У
Ціна
68 грн/кг  
опт від 61 грн /кг
У ТОВ "Плант Украина" можно купить озокерит СВО-3-75У оптом по доступной цене. Озокерит СВО-3-75У имеет сертификаты качества. Качество, условия приобретения и цена озокерита СВО-3-75У Вас приятно удивят. Наличие собственных складов и автопарка обеспечивает: оперативность в выполнении заказов,...
+517 оголошень
19 бер
Показати ще
Працює на Флагма з 11 жовтня 2014
Отдел Сбыта
менеджер
Контакти
Представник
Отдел Сбыта
менеджер
Контакти
Скажіть, що знайшли оголошення на Флагма
Правила безпеки: Не погоджуйтеся на передоплату, якщо не впевнені в надійності користувача.
Написати повідомлення
Химтехно, ТОВ Отдел Сбыта, менеджер
Озокерит
Ціна за запитом ID: 1849104
Вибрати розділ
×
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.